Beste Wimperlijm

De beste wimperlijm kiezen is erg belangrijk. Mensen denken namelijk vaak dat het niet uitmaakt welke wimperlijm je gebruikt, maar een goede wimperlijm kan veiliger zijn voor je ogen en geeft meer vertrouwen bij het dragen van nepwimpers. 

Wij hebben zelf vaak mee gemaakt dat iemand wimperlijm koopt bij een goedkopere winkel. Het gevolg was dat ze bij het vaker dragen van de nepwimpers door de wimperlijm ontzettende rode en geirriteerde oogleden kregen. Daardoor konden ze geen nepwimpers meer dragen. Daarnaast lieten de nepwimpers ook vaak los gedurende dag, dit wil je absoluut niet. 

BISOU Lashes nepwimpers en wimperlijm

Wij hebben de BISOU wimperlijm zorgvuldig laten ontwikkelen voor ons assortiment. Deze lijm is namelijk vrij van parabenen, sulfaatvrij en latexvrij. Daardoor is de wimperlijm geschikt voor gevoelige ogen en bij allergieën voor latex. Ook zouden de wimpers zowel overdag als 's nachts moeten kunnen blijven zitten, om echt vertrouwen in de lijm te hebben. Wij hebben daarom de BISOU wimperlijm en BISOU nepwimpers meerdere malen getest. 

Bisou wimperlijm

 

Test 30 dagen BISOU Lashes nepwimpers en wimperlijm

Omdat ook Dewi's dochter gevoelig reageerde op de goedkopere wimperlijm hebben wij haar gevraagd om de wimpers en de lijm van BISOU Lashes 30 dagen achter elkaar uit te proberen en elke dag te kijken naar of haar oogleden geïrriteerd en rood raken. Ze heeft in deze 30 dagen geen enkele gevoelige reactie gehad. Geen roodheid en geen irritatie. Daarbij had ze ook het vertrouwen dat de wimperlijm zo sterk is dat de wimpers de hele dag op de juiste plek blijven zitten.

Test 24 uur BISOU Lashes nepwimpers en wimperlijm

Zelf zijn wij uiteraard ook de BISOU wimpers en BISOU wimperlijm gaan testen. In de ochtend hebben we de nepwimpers opgedaan, vervolgens hebben we ze de hele dag gedragen en zijn we er zelfs mee gaan slapen. Normaal gesproken zouden we slapen met nepwimpers niet adviseren, maar als test vonden we het fijn om te weten hoe de wimpers na het slapen eruit zien en of ze los zijn gekomen. De volgende ochtend zaten onze nepwimpers nog precies hetzelfde. Dit was voor ons toch echt de ultieme test. 

Kies wimperlijm zorgvuldig uit

 Wij begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om een goedkopere wimperlijm aan te schaffen maar wij zouden het persoonlijk echt afraden. Het zijn wel jouw ogen en daar moet je zuinig op zijn. Wij beweren hiermee niet dat je van goedkope wimperlijm een geïrriteerde reactie kan krijgen, maar wees voorzichtig met welke wimperlijm je koopt en let daarbij goed op de ingrediëntenlijst.

Kies voor een wimperlijm vrij van parabenen, sulfaatvrij, latexvrij en niet is getest op dieren. Bij de BISOU wimperlijm ben je hier zeker van en je kunt erop vertrouwen dat de nepwimpers de gehele dag mooi op je ogen blijven zitten zonder irritaties te krijgen. Heb je nog andere vragen over onze lijm? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag! 

Liefs,

Bisou

1 reacties

How Long Does Dog Prozac Take To Work can i buy cialis online

Jokoptili januari 05, 2023

Laat een reactie achter

Shop now!