Natuurlijk nepwimpers

Natuurlijk nepwimpers vinden

Onze zoektocht naar de beste natuurlijke nepwimpers was ontzettend lastig is. De wimpers die we tegen komen in parfumeriewinkels of drogisterijen zijn vaak al vrij heftig. Ook de kwaliteit viel tegen en ze hebben daarvoor vaak een plastic-achtig uitstraling.

Nepwimpers gemaakt van Mink

Er zijn merken met nepwimpers die er wel beter en natuurlijker uitzien, maar die maken vaak gebruik van Mink. Hier staan wij met BISOU niet achter. Deze wimpers zijn namelijk niet vegan of cruelty free. Bij Mink wimpers wordt gebruik gemaakt van de vacht van nertsen. Ze worden slecht behandeld en leven in erbarmelijke omstandigheden, zoals in kleine kooien. Hier kun je meer lezen over mink wimpers in de beauty industrie.

Nepwimpers die 100% vegan en cruelty-free zijn

Wij konden geen mooie natuurlijke nepwimpers vinden die vegan zijn. We hebben verschillende nepwimpers uitgeprobeerd om toch te zien hoe ze bij ons staan. De wimpers waren vaak te opvallend voor ons. Bij veel vrouwen staan deze wimpers prachtig, maar wij zochten ook wimpers waarvan mensen zouden twijfelen of de wimpers echt zijn of dat we toch nepwimpers dragen.

Collectie natuurlijke nepwimpers

Toen we zijn begonnen met BISOU Lashes lag dan ook de focus op het vinden van de ultieme natuurlijke nepwimpers. We zijn blij dat wij deze wimpers in onze BISOU collectie hebben, zoals de Ivy en Green Leaves BISOU Lashes. 

We raden je dan ook aan om naar onze collectie natuurlijke wimpers te kijken als je houdt van mooi zijn op een natuurlijke manier.

Laat een reactie achter

Shop now!