Welke nepwimpers passen bij mij?

Houd je van een natuurlijke nepwimpers, subtiel opvallende wimpers of juist wimpers met extra flair en volume? Vaak voel je zelf wel aan welke wimpers het beste bij je passen of bij welke gelegenheid bepaalde type wimpers mooi staan. Maar er zijn vele varianten nepwimpers beschikbaar, welke nepwimpers passen bij jou?

Drie typen BISOU nepwimpers

 Bij BISOU zijn de nepwimpers onderverdeeld in drie categorieën. Dat maakt de zoektocht gelijk een stuk makkelijker. Je kunt bij ons kiezen uit: Natuurlijk, Medium en Extreme.

Uit ervaring bij klanten in mijn schoonheidssalon weet ik direct welke wimpers bij wie past. Vaak kiezen klanten de modellen uit die nepwimpers dragen wat op de foto natuurlijk lijkt, maar in het echt toch al snel teveel kan zijn. Daarom adviseer ik om de omschrijving van de wimpers goed te lezen.

Natuurlijke nepwimpers

Voor de natuurlijke types adviseer ik de Ivy en Green Leaves nepwimpers. Ik gebruik zelf de Ivy wimpers dagelijks en de Green Leaves draag ik graag op feestjes. De Ivy wimpers hebben namelijk net een wat meer natuurlijke uitstraling dan de Green Leaves nepwimpers. Medium of Extreme wimpers geven op foto's ook een natuurlijke indruk, maar staan vaak bij jou als natuurlijke type niet passend.

Medium of Extreme nepwimpers

 Ben je een medium type of houd je van een extreme? Let dan goed op de band van de wimpers. Als je de eyeliner wilt benadrukken, dan kun je kiezen voor nepwimpers met een zwarte band. Wil je de eyeliner minder opzichtig? Kies dan voor nepwimpers met een doorzichtige band.

Situatie en gelegenheid

De gelegenheid is bepalend voor de keuze van jouw nepwimpers. Vraag jezelf af welk type je bent en voor welke gelegenheid je de wimpers wilt dragen. Denk hierbij aan dagelijks gebruik, een fotoshoot, bruiloft, content voor social media of een feestje. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je voor een foto liever meer opvallende wimpers draagt dan bij dagelijks gebruik.

Vorm van jouw ogen of type oogopslag

De vorm van je ogen zijn ook belangrijk om mee te nemen in de keuze van nepwimpers. Vooral bij de medium en extreme wimpers. Als je kleine ogen hebt dan raad ik de extreme wimpers niet aan. Heb je amandelvormige ogen? Dan passen bijna alle wimpers bij jou. Voor een verleidelijke oogopslag zijn wimpers met een wing de perfecte keuze. Bij deze wimpers zitten de langste haren aan de buitenste ooghoeken.

Heb jij een keuze kunnen maken?

Kortom, stel jezelf de vraag welke uitstraling je wilt hebben, welk type je bent, voor welke look en oogopslag je gaat en voor welke gelegenheid je nepwimpers wilt dragen. Kom je er niet helemaal uit? Wij denken met alle liefde met je mee.

Succes met kiezen!

Liefs,

BISOU

 

1 reacties

Купить ткани в интернет-магазине. Быстрая доставка, лечение в германии без посредников. Ткани дешево по МСК.
[url=https://doc-muenchen.de/]лечение в германии услуги[/url]
лечение без посредников в германии – [url=http://www.doc-muenchen.de]http://www.doc-muenchen.de/[/url]
[url=http://www.pokerkaki.com/?URL=doc-muenchen.de]http://maps.google.iq/url?q=http://doc-muenchen.de[/url]

[url=https://creation-petrel.skyrock.com/2.html]Продажа ткани, большой ассортимент. Бесплатная консультация. Быстрая доставка в Москве.[/url] 7b8bc51

QuadamiSmeva januari 27, 2023

Laat een reactie achter

Shop now!