Waarom zijn wij BISOU Lashes gestart? 

We zijn BISOU begonnen omdat we in Europa geen hoogwaardige vegan wimpers konden vinden. Onze visie met BISOU is om de beste valse vegan wimpers ter wereld aan te bieden. Wimpers die zo licht zijn alsof je je eigen wimpers draagt en comfortabel zijn om te dragen. Om de mooiste en natuurlijk ogende wimpers van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen.

Samen met een team van professionele make-up artiesten zijn wij continu bezig om onze collectie te verbeteren. In ons assortiment hebben wij voor iedereen perfect passende wimpers.

BISOU wimpers zorgen voor zelfvertrouwen en benadrukken de schoonheid en het vrouwelijke wat jij graag zou willen uitstralen. BISOU lashes zijn van professionele kwaliteit, 100% vegan, cruelty free en comfortabel om te dragen. 

 

Waarom vegan Wimpers? 

De beauty industrie houdt niet vaak rekening met dieren. Zo worden nepwimpers vaak gemaakt van de vachten van nertsen of vossen, die door slechte omstandigheden moeten leven. BISOU heeft als missie om meer mensen bewust te maken van het dierenleed in de beauty industrie en wil graag met haar wimpers laten zien dat het anders kan. De wimpers van BISOU volledig vegan en cruelty-free, zo zijn ze maatschappelijk mooier dan mink wimpers (gemaakt van nertsen haar). 

 

Dewi & Risja