BisouLashes_Cropped_kleur2_Web-2

Ontdek wat we kunnen betekenen voor jouw salon.

Premium kwaliteit vezels

15 - 20 keer draagbaar

100% Vegan

Cruelty free

Lichtgewicht & Natuurlijk

Waarom werken met BISOU Lashes?


Al jarenlang zijn wij helemaal gek van wimpers. In Nederland konden we nooit mooie wimpers vinden die vegan (geen dierenleed), natuurlijk en ook nog eens van hoge kwaliteit waren. Daarom zijn we in 2019 gestart met BISOU Lashes.

Kwaliteit: BISOU Lashes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit synthetische vezels. Ze voelen als. Mink wimpers, maar zijn 100% vegan. Je kunt de wimpers 15 tot 25 keer hergebruiken. De wimpers zijn licht en comfortabel om te dragen.

Natuurlijke wimpers: Uit onderzoek is gebleken dat er eengrote vraag is naar natuurlijke nepwimpers. Onze meest natuurlijke wimpers zijn heel erg populair onder de jongere maar ook de oudere doelgroep (40+)

Groeiende trend:  Lashes zijn hot! De afgelopen jaren zit er een stijgende lijn in het aantal verkopen van nepwimpers. Met name op het gebied van vegan lashes is er een sterk stijgende trend. Het perfecte moment dus om te starten met het verkopen van vegan lashes

Mini Cursus: Wij komen bij een startorde van 250 euro bij jou langs in de salon om te laten zien hoe je het beste de wimpers aanbrengt en hoe je de wimper het beste verkoopt. 

BisouLashes_Cropped_Web-7
BisouLashes_Cropped_kleur2_Web-3
BisouLashes_Cropped_kleur2_Web-6
BisouLashes_Fullsize_Web-14
WhatsApp_Image_2022-12-13_at_14

Kennismaken met BISOU Lashes 

Wil jij graag meer ontdekken over BISOU Lashes en wat dit kan betekenen voor jouw salon? Neem dan direct contact met ons op! Je ontvangt dan direct onze retailguide met alle informatie.