1. Verwijder de nepwimpers met zorg 

Verwijder de wimpers voordat je begint met het verwijderen van de make-up van je gezicht. De meeste mensen verwijderen hun valse wimpers met behulp van een pincet, maar een pincet kan je je nep wimpers beschadigen door ze af te trekken. Pak de rand van je nep wimpers zachtjes tussen je duim en wijsvinger, pel de strip langzaam weg van je echte wimper, van de buitenste naar de binnenste kant.


2. Verwijder de lijm van je nepwimpers 

Je kunt de lijm verzachten met een q-tip of wattenstaafje gedrenkt in een olievrije make-up remover of alcohol. Laat het wattenstaafje langs de wimper lijn (band) lopen. Als je goed kijkt, zie je de overgebleven strook lijm op de basis van je wimpers zitten. Houd hier nu de wimpers zachtjes maar stevig vast tussen de wijsvinger en de duim. Met de andere hand trek je met je vingers de gedroogde wimper lijm van je nep wimpers af. Wees voorzichtig


3. De nepwimpers schoonmaken
Wij raden u aan geen mascara te gebruiken op je nep wimpers, maar als je dat wel deed dan zul je  ook je nep wimpers moeten schoonmaken. Gebruik voor het reinigen een olievrije make-up remover. Plaats de wimpers op de tissues en houd het bandje met je vinger lichtjes vast, net genoeg om het niet te laten bewegen. Dompel een wattenstaafje in je make-up remover, knijp het overtollige uit en wrijf het zachtjes in op je nep wimpers. Als er geen mascara meer op je nep wimpers zit, zijn ze schoon. Het is belangrijk dat je ze nooit laat weken in water of in make-up remover, zo maak je je wimpers kapot.


4. Bewaar het goed
Nadat je de lijm hebt verwijderd en je je nep wimpers hebt gereinigd, bewaar je ze in hun originele doosje om ze in vorm te houden tot dat je ze weer wilt gebruiken. Houd je nep wimpers ook uit direct zonlicht, het kan de kleur van het haar veranderen. Omdat BISOU valse wimpers van hoge kwaliteit zijn, gaan ze lang mee met een goede verzorging.


5. Reinig je ooglid en eigen wimpers
Vaak blijft er lijm op uw ooglid zitten. Je kunt dit eenvoudig schoonmaken met een wattenschijfje en oogmake-up reiniger met olie. Veeg met het wattenstaafje voorzichtig over het ooglid en de wimpers en de lijm zal er gemakkelijk af komen.